Wedding

Trouwfotograaf Wezep


Spontane trouwfoto’s.

Begin mei mocht ik als trouwfotograaf Wezep de trouwdag van Danielle en Ronald vastleggen. Danielle en Ronald hadden mij al bijna een jaar van te voren geboekt en eindelijk was het dan zover. De grote dag van Danielle & Ronald. Nerveus was Daniëlle niet echt, je ziet haar dan ook op nagenoeg iedere foto heerlijk spontaan genieten van alle momenten die zich voordeden. Vanaf de eerste blik dat Ronald voor de deur stond tot aan de de groepsfoto’s bij Beach Club Nu. Wat een spontaniteit! Heerlijk als het plezier eraf spat!

Trouwreportage Elburg

Voordat we richting Elburg reden stopten we eerst nog even in het bos voor een aantal landelijke trouwfoto’s. Ronald is een fervent auto-liefhebber. Zo heeft hij zelf een klassieker waar uiteraard ook mee geshowd moest worden. Voor de trouwreportage reden we naar Elburg. Hier slenterden we samen door de vele mooie straatjes die Elburg te bieden heeft. Het koste dan ook niet veel moeite om er super gave trouwfoto’s te maken. Het was een zeer populaire trouwdag. Vlak voordat we aan de fotoscoop begonnen kwamen we zelfs de buren van Danielle en Ronald tegen. Nou is dat op zich niet zo bijzonder. Wat het wel bijzonder maakt is dat ook zij dei dag trouwden. En zo heb je plotseling twee bruidsparen voor de lens. Geweldig leuk!

Trouwen in Elburg

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in Elburg. Het gemis van Danielle’s vader was voelbaar aanwezig. Het was dan ook een prachtig moment toen de moeder van Danielle een vingerafdruk van Danielle’s vader als ‘handtekening’ in het trouwboekje stempelde. Een prachtig gebaar!

Emotionele momenten

Vreugde en verdriet wisselden elkaar tijdens de kerkelijke inzegening af. Vooral het branden van het kaarsje bij de foto van Danielle’s vader was een verdrietig emotioneel moment. Zo’n moment waarbij ik mijn tranen achter de camera kan verschuilen. Als gevoelsmens schaam ik mij daar niet voor. Wellicht is het vanwege het feit dat er tijdens zo’n trouwdag zoveel emoties voorbij komen dat ik het een voorecht vind om hier als fotograaf bij aanwezig te zijn.

De tranen van verdriet maakten plaats voor tranen van geluk toen Ronald al knielend de onderkant van zijn schoenen liet zien. En wat daar te zien was zie je hieronder op de foto ergens terug.

Trouwen bij Beachclub Nu

Het trouwfeest vond plaats bij beachclub Nu. Een mooie locatie aan het water. (Zo’n mooie locatie dat ik er notabene zelf ben getrouwd.) Voordat de taart werd aangesneden maakten we eerst nog een aantal (niet teveel) spontane groepsfoto’s op het strand. Hierna zat voor mij de dag erop!

Danielle en Ronald; ontzettend bedankt voor het delen van deze prachtige momenten die ik als trouwfotograaf Wezep mocht vastleggen,

Dank jullie wel!

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1727 Bruidsfotograaf Wezep Marco Klompenmaker Fotografie_1729 Bruidsfotograaf Wezep Marco Klompenmaker Fotografie_1730 Bruidsfotograaf Wezep Marco Klompenmaker Fotografie_1731 Trouwfotograaf Wezep Bruidsfotograaf Elburg Marco Klompenmaker Fotografie_1733 Trouwfotograaf Wezep Trouwfotograaf Wezep Trouwfotograaf Wezep Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1737 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1738 Bruidsfotograaf Elburg Marco Klompenmaker Fotografie_1739 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1740 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1741 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1742 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1743 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1745
Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1744 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1746 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1747 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1748 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1749 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1750 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1752 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1753 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1754 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1755 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1756

Trouwfotograaf Wezep

 Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan?

Neem gerust vrijblijvend contact op

Trouwfotograaf Wezep