Wedding

Alex & Daphne | Trouwfotograaf Vollenhove


Precies een jaar geleden kreeg ik via Facebook een bericht van Daphne. Daphne vroeg mij of ik nog plek ik mijn agenda had voor een bruiloft op 22 april. De betreffende datum was nog beschikbaar en na het eerste bericht gereserveerd voor Alex en Daphne. Ik moest het grote nieuws alleen nog wel even stil houden. Het was namelijk nog een groot geheim voor de familie en vrienden. Alex en Daphne wilden dat graag zou houden omdat ze de familie en vrienden zouden uitnodigen voor een “verjaardagsfeest”. Dit feest werd natuurlijk als dekmantel voor hun verlovingsfeest gebruikt. Een fantastische aanloop naar de grote dag!

Bridal Boudouir

Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft zat ik met Alex en Daphne aan tafel om de voorbereidingen door te nemen. Eénmaal klaar en de puntjes op de i vroeg Daphne mij of ik ook bridal boudoir sessies deed. Daphne was namelijk op een bruidsbeurs geweest en daar had ze bij diverse fotografen verschillende boudoir foto’s gezien. Dit wou Daphne zelf ook héél graag. Hartstikke spannend allemaal natuurlijk (ook voor mij als fotograaf) maar zo gaaf om te doen! Één foto uit deze sessie heb ik hieronder geplaatst. (Binnenkort zal ik aan deze sessie een speciale blog wijden.)

Trouwfotograaf Vollenhove

22 april was het zover! De grote dag van Alex en Daphne. Een dag met alles erop en eraan. Prachtige momenten vanaf de voorbereidingen tot aan het einde van het feest. Het moment dat mij het meest is bijgebleven was het moment dat de oudste zoon een stukje tekst opdroeg aan Alex en Daphne. Prachtige woorden die hij zelf had bedacht. De woorden kwamen rechtstreeks uit zijn hart. Dat zijn de momenten die mij raken. Zó mooi! (Als vader van twee kids kan ik me helemaal voorstellen dat ik daar op de stoel zit en dat mijn zoon zo mooi voor mij en mijn vrouw spreekt.) Kippenvel!

Alex en Daphne: ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als trouwfotograaf. Het was een hele eer om deze dag van zo dichtbij met jullie, de kids en jullie vrienden en familie mee te mogen maken.

Dank jullie wel!

Marco

Marco Klompenmaker Fotografie-9773

trouwfotograaf vollenhovve-0787

trouwfotograaf vollenhovve-0887

trouwfotograaf vollenhovve-0931

trouwfotograaf vollenhovve-0937

trouwfotograaf vollenhove

trouwfotograaf vollenhovve-1078

trouwfotograaf Vollenhove

trouwfotograaf vollenhovve-1167

trouwfotograaf vollenhovve-1183

trouwfotograaf vollenhovve-1222

trouwfotograaf vollenhove-1233

trouwfotograaf vollenhovve-1501

trouwfotograaf vollenhovve-1692

trouwfotograaf vollenhovve-1698

trouwfotograaf vollenhovve-1708

trouwfotograaf vollenhove-1752

trouwfotograaf vollenhovve-1835

trouwfotograaf vollenhovve-1957

trouwfotograaf vollenhovve-2009

trouwfotograaf vollenhovve-2020

trouwfotograaf vollenhovve-2703

trouwfotograaf vollenhovve-2730

trouwfotograaf vollenhovve-2960

trouwfotograaf vollenhovve-3317

trouwfotograaf vollenhovve-3408

trouwfotograaf vollenhovve-3506

trouwfotograaf vollenhovve-3532

trouwfotograaf vollenhovve-3606

trouwfotograaf vollenhovve-3637

trouwfotograaf vollenhovve-3708

trouwfotograaf vollenhovve-3762

trouwfotograaf vollenhovve-3794

trouwfotograaf vollenhovve-1066

Trouwfotograaf Vollenhove

Gaan jullie trouwen of wil je gewoon graag met je vriend of vriendin een intieme fotoshoot boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Fotoshoot door Marco