Wedding

John en Annet


John & Annet | Trouwfotograaf Kasteel Woerden

Met de het einde van de Corona crisis in zicht mocht ik als trouwfotograaf kasteel Woerden eindelijk weer los! Omdat de maatregelingen omtrent het avond feest nog iets te beperkt zijn was het een relatief korte dag. De liefde en de emoties waren er ondanks alle beperkingen niet minder om! En één van de grootste verassingen was toch wel de flower-man. Geen lief klein schattig bruidsmeisje, gewoon een stoere vent met losse heupen die de boel opzweept, fan-tas-tisch! Je moet het maar net durven! Voor een korte impressie van deze mooie dag staan hieronder een handvol van mijn favoriete foto’s. Veel kijkplezier!

En voordat ik het vergeet…. Mijn complimenten voor de zingende trouwambtenaar Saskia Offerhaus van 2marry! Wat heb jij er een prachtige ceremonie van gemaakt! Petje af!!!

John en Annet; ontzettend bedankt en heel veel liefde en geluk voor de toekomst!

Trouwfotograaf Kasteel Woerden
Trouwfotograaf Kasteel Woerden
Trouwfotograaf Kasteel Woerden
Trouwfotograaf Kasteel Woerden

Bruidsfotograaf Kasteel Woerden

Gaan jullie trouwen op kasteel Woerden of misschien elders in het land Spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.