Wedding

Walid en Rowie


Walid & Rowie | Trouwfotograaf Kasteel de Schaffelaar

Wat een fantastische dag heb ik mogen vastleggen als trouwfotograaf kasteel de Schaffelaar! Een bruiloft zoals een bruiloft hoort te zijn! Puur, oprecht vol van liefde en emoties. Ge-wel-dig!!! Twee culturen, één bruiloft! Walid is van Egyptische afkomst en Rowie is Nederlandse. En voor al mijn Nederlandse bruidsparen, sorry dat ik het zeg, maar wij kunnen echt nog veel leren van de Egyptische cultuur, zeker wat trouwen betreft! Wat kunnen die er van het begin tot eind een feest van maken zeg! In trouwstoet al claxonnerend door Kampen met z’n allen naar de bruid. Alle dierbare familie en vrienden mee, om onder luid applaus de bruid in ontvangst te nemen. De hele dag door was de vreugde voor Walid zicht- en voelbaar aanwezig. Ik heb volop genoten! Laten we snel naar de high-lights kijken. Eerst wil ik Walid en Rowie ontzettend bedanken en heel veel liefde en geluk wensen voor de toekomst!

Bruidsfotograaf Kasteel de Schaffelaar

Gaan jullie trouwen op kasteel de Schaffelaar of misschien elders in het land Spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.