Wedding

Esthy en Tonian


Esthy en Tonian | Trouwfotograaf Groningen

Als trouwfotograaf Groningen ben ik eigenlijk werkzaam in het hele land. Zo mocht ik afgelopen vrijdag de bruiloft van Tonian en Esthy fotograferen. Esthy komt uit Groningen en Tonian uit Kampen. Om alle gasten uit zowel Kampen en Groningen tegemoet te komen besloten Tonian en Esthy ergens in het midden tussen Kampen in Groningen te trouwen.

Voor mij begon de dag als fotograaf in Bedum bij het ouderlijk huis van Esthy. Onderweg naar Groningen kwam de regen met bakken uit de hemel. Op dat moment had ik niet verwacht dat de fotoshoot bij de Prinsentuin in Groningen heerlijk in het zonnetje zou plaatsvinden. Tonian was de klassieke auto van klassiek rijden nog niet uitgestapt en het zonnetje brak door! Een cadeautje!

Trouwen bij de Schildhoeve

Met gasten uit Kampen en Groningen werd er getrouwd bij de Schildhoeve in Fluitenberg. Een super mooie locatie waar Tonian en Esthy volgens plan elkaar in de prachtige tuin elkaar het Ja-woord gaven.

Voor de kerkelijke inzegening reden we naar de Clementskerk in Havelte. Een hele mooie plek om Gods zegen over het huwelijk te vragen.

Al met al een super mooie dag waar ik heel veel toffe momenten heb mogen vastleggen!

Ontzettend bedankt Tonian en Esthy! Hierbij alvast een greep uit mijn persoonlijke selectie.

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf de Schildhoeve

Trouwfotograaf de Schildhoeve

Bruidsfotograaf Groningen

Gaan jullie trouwen in Groningen of misschien ook wel in Fluitenberg bij de Schildhoeve en  Spreekt mijn werk als trouwfotograaf Groningen jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.