Wedding

Trouwfotograaf Friesland


Chris en Marleen trouwen in Friesland.

Hoe gaaf is het als een “oude” basketbal vriend die je al jaren kent je vraagt of je als trouwfotograaf Friesland het huwelijk van zijn broer wilt fotograferen? En het werd nog mooier toen hij begon te vertellen over hoe de gave trouwdag er ongeveer uit zou zien….De dag zou namelijk beginnen in Kampen waar Marleen door Chris zou worden opgehaald. Om vervolgens met een zeer mooie oude schoolbus naar de Pollepleats (Dit is echt een super mooie en top trouwlocatie in Friesland) te rijden. Vanaf de Pollepleats zouden we met een aantal fluister bootjes naar het Kerkje in Sandfirden varen. In dit idyllische kerkje, midden tussen de weilanden en de meren waar friesland bekend om staat, zou het huwelijk zou plaatsvinden. Dat klonk natuurlijk als muziek in mijn oren! Ik keek dan ook enorm uit de trouwdag van Chris & Marleen. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is de grote dag alweer achter de rug, maar bij het zien van de trouwfoto’s geniet ik weer even opnieuw van de super mooie dag vol prachtige momenten.

Cris en Marleen (en natuurlijk ook Leon en de rest van de familie); ontzettende bedankt voor jullie vertrouwen. Het was een hele eer!

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1847 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1848 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1849 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1850 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1851 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1852 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1853 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1854 Trouwfotograaf Friesland Pollepleats Marco Klompenmaker Fotografie Trouwfotograaf Friesland Pollepleats Marco Klompenmaker Fotografie Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1857 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1860Trouwlocatie Sandfirden Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1861 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1862 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1863 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1864 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1865 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1866 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1867 Trouwfotograaf Friesland Pollepleats Marco Klompenmaker Fotografie

Trouwfotograaf Friesland

  Gaan jullie trouwen in Friesland? Of wellicht geven jullie ook wel een prachtig trouwfeest bij de Pollepleats? Als mijn werk als trouwfotograaf Frielsand jullie aanspreekt dan leg ik met alle liefde jullie trouwdag vast. De agenda met populaire trouwdata zit echter wel heel snel vol. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de beschikbaarheid te checken. Als ik beschikbaar ben maak ik graag een offerte afgestemd op jullie wensen. En als het klikt dan ben ik ervan overtuigd dat de trouwfoto’s net zo mooi als deze fto’s van Chris en Marleen worden.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Portret klein