Geen categorie

Thijs & Saskia


Thijs en Saskia | Trouwfotograaf Elburg

Thijs en Saskia mailden mij vorig jaar met de mededeling dat de reeds geboekte trouwfotograaf Elburg om privé redenen de bruiloft van Thijs en Saskia niet meer kon fotograferen. Oei, dan baal je natuurlijk flink. Denk je alles geregeld te hebben, zegt je fotograaf af…. Maar wat had ik een geluk! Thijs en Saskia hadden daarmee direct besloten om het dan ook maar direct goed aan te pakken (sorry, het zijn echt de woorden van Thijs en Saskia. Ik kreeg ook het schaamrood op mijn wangen toen ik het hoorde). Anyway; de lat was gelegd. Samen met de enorm getalenteerde Henk van Lambalgen als tweede fotograaf die de voorbereiding van Thijs heeft vastgelegd (de eerste vier foto’s en de zwart/wit foto onder de brug zijn door Henk gemaakt) heb ik alles uit de kast getrokken om de bruiloft op een onvergetelijke manier vast te leggen.

Laten we snel gaan kijken!

Trouwfotograaf Elburg

Trouwfotograaf Elburg

Trouwfotograaf Elburg

Trouwfotograaf Elburg

Trouwfotograaf Elburg

Trouwfotograaf Elburg

Update: ongeveer twee uur later nadat ik alle foto’s had aangeleverd kreeg ik het onderstaande berichtje van Thijs en Saskia:

In 1 woord WAUW!! Echt super gave/mooie foto’s Marco. Wij hebben er geen woorden voor.. 1 en al lof! Met traantjes in de ogen hebben wij alle foto’s 1 voor 1 bekeken. Gaat een hele klus worden om er 50/60 uit te zoeken. Wij gaan rustig kijken en je hoort van ons! Je hebt onze dag echt geweldig vast gelegd…..

En die bevestiging daar ben ik iedere keer weer zo ontzettend blij mee! Dat is voor het allerbelangrijkste dat telt! Daar kan geen foto award tegen op!

Dank jullie wel Thijs en Saskia!

Bruidsfotograaf Elburg

Gaan jullie trouwen in Elburg of misschien elders in het land Spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.