Wedding

Tim & Andrea | Trouwfotograaf Dalfsen


Wat een fantastische dag heb ik als bruidsfotograaf Dalfsen weer mogen vastleggen. Zaterdag 21 mei was het de grote dag van Tim en Andrea. En wat hadden zij de dag perfect gepland zeg! Geen gehaast en gevlieg om van de ene bij de andere locatie te komen. Nope, dit wilden Tim en Andrea bewust voorkomen om zo maximaal van hun trouwdag te kunnen genieten. Als fotograaf begon ik ’s ochtends bij het Hof van Lenthe. Een prachtige omgebouwde boerderij met 2 ruime en luxe appartementen gelegen in een landelijke omgeving. De ideale plek om je rustig voor te bereiden op je huwelijk. Bij aankomst kon de jurk worden aangetrokken. Als bruidsfotograaf vind ik dit altijd een prachtig moment. Niet zozeer het aantrekken van de jurk, maar de trotse blik(ken) die daarna volgen zijn echt fantastisch. Volgens het draaiboek stond er -in plaats van de aanbel scene- een first look gepland. Tim was zo nieuwsgierig naar hoe Andrea er in haar prachtige trouwjurk uit zou zien dat hij zich al omdraaide toen Andrea amper de deur uit was. Heel begrijpelijk natuurlijk! Na een korte break met bubbels hebben we in de omgeving van Dalfsen de fotoreportage gemaakt. (Zelf had ik het idee dat Tim deze sessie nog leuk begon te vinden ook : ).

Trouwen bij Onder Ons in Dalfsen

Na de trouwreportage was het zover. Op naar Onder Ons voor de huwelijksceremonie. Aan de buitenkant van deze prachtige locatie zie je niet hoe mooi het binnen is. Onder Ons is echt een fantastische plek om te trouwen. Helemaal als de ceremonie lekker buiten kan plaatsvinden. Dit geluk hadden Tim en Andrea ook. Onder een Lindeboom gaven Tim en Andrea elkaar na een prachtige ceremonie het Ja-woord! Tijd voor bubbels en taart! Een moment dat Tim niet al vergeten……… Wat er zich toen afspeelde…….. Dat heb ik gelukkig als journalistieke trouwfotograaf mogen vastleggen. Ik zou zeggen; bekijk de trouwfoto’s maar : )

Tim en Andrea jullie zijn echt een te gek stel samen! Bedankt voor jullie vertrouwen!

trouwfotograaf Dalfsen1

trouwfotograaf Dalfsen2

trouwfotograaf Dalfsen3

trouwfotograaf Dalfsen4

trouwfotograaf Dalfsen5

trouwfotograaf Dalfsen6

trouwfotograaf Dalfsen7

trouwfotograaf Dalfsen8

trouwfotograaf Dalfsen9

trouwfotograaf Dalfsen10

trouwfotograaf Dalfsen11

trouwfotograaf Dalfsen16

trouwfotograaf Dalfsen17

trouwfotograaf Dalfsen20

trouwfotograaf Dalfsen21

trouwfotograaf Dalfsen22

trouwfotograaf Dalfsen23

trouwfotograaf Dalfsen24

trouwfotograaf Dalfsen26

trouwfotograaf Dalfsen27

trouwfotograaf Dalfsen28

trouwfotograaf Dalfsen29

trouwfotograaf Dalfsen30

trouwfotograaf Dalfsen31

trouwfotograaf Dalfsen33

trouwfotograaf Dalfsen34

trouwfotograaf Dalfsen35

trouwfotograaf Dalfsen36

trouwfotograaf Dalfsen37

trouwfotograaf Dalfsen38

trouwfotograaf Dalfsen39

trouwfotograaf Dalfsen40

trouwfotograaf Dalfsen41

trouwfotograaf Dalfsen42

trouwfotograaf Dalfsen43

trouwfotograaf Dalfsen44

trouwfotograaf Dalfsen47

trouwfotograaf Dalfsen48

trouwfotograaf Dalfsen49

trouwfotograaf Dalfsen50

trouwfotograaf Dalfsen51

trouwfotograaf Dalfsen52

trouwfotograaf Dalfsen46

Trouwfotograaf Dalfsen

Gaan jullie ook trouwen (bij Onder Ons in Dalfsen) of wil je gewoon graag met je vriend of vriendin een intieme fotoshoot boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Trouwfotograaf Olst-Wijhe