Wedding

Trouwfotograaf Burcht Wedde


Trouwfotograaf Burcht Wedde | Arnout & Ellen

Op 22 mei mocht ik als trouwfotograaf Burcht Wedde de trouwdag van Arnout en Ellen in Groningen vastleggen. Een geweldige dag vol  humor en noordelijke nuchterheid. Van de trouwceremonie bij Kinderhotel de Burcht Wedde heb ik echter geen woord meegekregen. Een stukje plat Kampers versta ik wel, maar zodra de ceremonie volledig in het Greunings (schrijf ik dat zo goed?) wordt gesproken houdt het bij mij op. Er werd in ieder geval volop gelachen, dus ik neem aan dat de trouwambtenaar het goed heeft gedaan. Na de ceremonie reden we naar het dichtbij gelegen Brasserie & partyboerderij Weddermeerhoeve voor het diner en het feest.

Arnout en Ellen; jullie zagen er “schier” uit! Dank jullie wel voor jullie humor en heerlijke nuchterheid. Ik heb volop genoten van jullie fantastische bruiloft!

Hieronder mijn persoonlijke favoriete foto’s van deze mooie dag!

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00001

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00002

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00003

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00004

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00005

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00006

 Trouwfotograaf Burcht Wedde reserveren?

Spreekt mijn journalistieke aanpak als professionele bruidsfotograaf jullie aan en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Laten we onder het genot van een kop koffie of thee kennis maken. Dat is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00007

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00008

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00009

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00010

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00011

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00012

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00013

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00014

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00015

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00016

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00017

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00018

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00019

Trouwfotograaf Burcht Wedde-00021

Trouwen bij de Burcht Wedde

Gaan jullie trouwen? Misschien wel bij de Burght in Wedde of bij Brasserie & partyboerderij Weddermeerhoeve? Spreekt mijn werk als trouwfotograaf Burcht Wedde jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s van vrolijke momenten vol liefde van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

trouwfotograaf Burcht Wedde