Wedding

Trouwfotograaf Arnhem


Trouwfotograaf Arnhem | Vérine & Salvatore

Niet zo lang geleden mocht ik als trouwfotograaf Arnhem samen met Maureen de trouwdag van Vérine en Salvatore vastleggen. Twee professionele dansers. Door het dansen hebben ze elkaar ook ontmoet. Salvatore, de naam doet het je waarschijnlijk al vermoeden, is Italiaans en Vérine Nederlandse. Een bruiloft met een Italiaans tintje dus. En één ding kan ik je wel vertellen, de Italianen hebben smaak! Ik had dan ook graag het tweede deel van de bruiloft in Italië willen vastleggen.

Ik begon de ochtend bij Vérine in Hotel Haarhuis waar ook tevens de first look plaats vond. De ceremonie vond plaats bij Brasserie de Boerderij in het stadspark (Park Sonsbeek) van Arnhem. Park Sonsbeek wordt door velen gezien als het mooiste stadspark van Nederland. Of dat waar is weet ik niet. Een prachtige plek om te trouwen is het zeker! Maar wat dacht je van de fotolocatie op het industrieterrein de Kleefse waard. Wat een prachtige plek. Het licht tijdens de fotoshoot was ook echt magisch!

Vérine en Salvatore; ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als trouwfotograaf! Ik heb volop genoten tijdens jullie trouwdag! Ik wens jullie ontzettend veel geluk en liefde toe samen.

Dank jullie wel!

Marco

Trouwfotograaf Arnhem

Trouwfotograaf Arnhem

Trouwfotograaf Arnhem

Trouwfotograaf Arnhem

Trouwfotograaf Arnhem

Trouwfotograaf Arnhem

Gaan jullie trouwen? Misschien wel bij Brasserie de Boerderij in Arnhem?? En spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave trouwreportage vol echte momenten van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.