Wedding

Gwen & Loek


Gwen & Loek | Trouwen op een camping

Willen jullie trouwen op een camping? Zeker doen! En dan kan ik Camping de Lievelinge van harte aanbevelen. Niet zo lang geleden mocht ik daar namelijk het huwelijk van Gwen en Loek fotograferen. Eenmaal op de camping aangekomen voelde ik mij een beetje overdressed. Niet dat ik in driedelig pak op een bruiloft kom aanzetten, maar met een deftige zwarte broek, overhemd en bijpassende strik ben ik functioneel en toch netjes gekleed. Maar de sfeer die deze camping uitstraalt is zo super relaxed dat je je eigenlijk op een soort van festival waant. En dat is ook precies de sfeer die Gwen en Loek graag wensten op een bruiloft.

Trouwambtenaar voor één dag

Om de hele ceremonie zo lekker luchtig en informeel mogelijk te houden was één van de vrienden van Gwen en Loek aangesteld tot bijzonder trouwambtenaar voor een dag. Nog zo’n fantastische zet van het bruidspaar! In mijn carrière als fotograaf heb ik veel, heel veel trouwambtenaren meegemaakt. En ik kom ze tegen in allerlei categorieën, maar de allerbeste en leukste ceremonies zijn toch de ceremonies die door een zelfstandig trouwambtenaar of een door een vriend, vriendin of familielid worden voltrokken. Dus ga je trouwen en wil je geen standaard praatjes waar je met een beetje pech een standaard stukje tekst hebt waarbij alleen de namen zijn aangepast dan is een zelfstandig trouwambtenaar of een bijzonder trouwambtenaar voor een dag the way to go!

Anyway, laten we snel een selectie van mijn favoriete foto’s bekijken. Begrijp mij dus niet verkeerd, dit is slechts een kleine greep uit de circa 400 foto’s die ik aangeleverd heb. Mocht je gaan trouwen en eens een volledig bruiloft willen zien, geen probleem! Laten we eerst kijken of ik nog beschikbaar ben en vervolgens drinken we een kop koffie of thee en nemen we jullie bruiloft door. Vervolgens kan ik jullie meenemen in mijn werkwijze en direct één of wellicht meerdere volledig reportages laten zien.

trouwen op een camping

trouwen op een camping

trouwen op een camping

trouwen op een camping

Trouwen op een camping

Gaan jullie trouwen op een camping? Wellicht wel op camping de Lievelinge? Spreekt mijn werk als fotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van een te gekke trouwfotoshoot vol met mooie foto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.