Wedding

Trouwen op een boot


Trouwen op een boot (of een schip moet ik eigenlijk zeggen, want de Abel Tasman is een zeegaand zeilschip) Mark en Ingrid deden het. En wat een ongelooflijk mooie dag hebben ze gehad. Ik begon de trouwreportage bij Mark en Ingrid thuis waar Ingrid al helemaal klaar stond voor Mark. En wat zag ze er prachtig uit in haar jurk van bruidshuis Dokter de Graaf. Gelukkig hadden we nog heel even de tijd voor een paar mooie portretten van Ingrid. Even later kwam Mark in een dikke BMW aanrijden om zijn aanstaande vrouw op te halen. Na de verliefde blikken heen en weer begonnen we lekker spontaan en ongedwongen aan de trouwreportage in het stadspark van Kampen. Ook zijn we nog heel even naar het oorgat gereden. Daar heb je aan de ene kant een prachtig uitzicht over de grachten van Kampen en aan de andere kant kijk je heel mooi weg op de IJssel. Wat hebben we samen een aantal super gave trouwfoto’s kunnen maken. Eenmaal klaar met deze  toffe sessie kwamen de zenuwen weer langzaam bij Mark en Ingrid terug. Aan het begin van de middag ging het namelijk op de IJssel gebeuren. Om een lang verhaal kort te maken; natuurlijk zeiden ze Ja! Vlak na de toast, de felicitaties en het aansnijden gingen de trossen los en was het volop met alle famille en dierbare vrienden heerlijk genieten op het water. Wat een feest! Van het begin tot het eind heb ik genoten van deze prachtige bruiloft op de Abel Tasman.

Mark & Ingrid: Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als trouwfotograaf. Ik wens jullie ontiegelijk veel liefde en geluk toe!

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1701 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1702 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1703 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1704 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1705 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1706 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1707 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1708 Trouwen op een boot de Abel Tasman Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1710 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1711 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1712 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1713 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1714 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1715 Trouwen op een boot de Abel Tasman Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1717 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1718 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1719 Trouwen op een boot de Abel Tasman Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1721 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1722 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1723 Trouwen op een boot de Abel Tasman

Trouwen op een boot?

Gaan jullie elkaar ook het ja-woord op een boot en spreekt mijn ongedwongen werk als trouwfotograaf jullie aan? Ik vaar graag met jullie mee om er een onvergetelijke trouwreportage van te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Portret klein