Wedding

Trouwen op Landgoed Oldruitenborgh


Bruidsfotograaf Landgoed Oldruitenborgh.

Trouwen Landgoed Oldruitenborgh is een fantastisch idee! Een speciale belevenis zoals op de site van het landgoed staat vermeld. Dit landgoed ligt in de Zuiderzeestad Vollenhove bij het Nationaal Park de Weerribben. De oude uitstraling van deze 15e-eeuws stadshavezate en de mooie ligging middenin een Engels landschapspark bieden een stijlvolle setting voor een pracht huwelijk.

Trouwfotograaf Vollenhove

Het was dan ook een hele eer om op Landgoed Oldruitenborgh de prachtige trouwdag van Simon en Marlies als trouwfotograaf in Vollenhove te mogen vastleggen. Ondanks het wat druilerige weer was het een mooie dag! Een dag volledig in het teken van dit lieve stel en prachtige kinderen. Vanaf het moment dat ik bij Marlies aankwam spatte het enthousiasme eraf. Iedereen was opgelaten! Simon en Marlies hadden er lang naar uitgekeken en eindelijk was de grote dag aangebroken. De eerste emoties kwamen direct bij Marlies los toen ze Simon in zijn trouwauto aankwam. Ze kon niet wachten en besloot direct naar Simon toe te rennen voor een stevige omhelzing (en een dikke kus natuurlijk). Eenmaal binnen was er nog even tijd voor een bak koffie en een broodje voordat de hele karavaan richting Vollenhove reed waar het burgerlijk huwelijk zou plaatsvinden.

Kinderen op je bruiloft

De kinderen van Simon en Marlies deden het fantastisch. En met kinderen op je bruiloft is geen ceremonie hetzelfde. En eerlijk gezegd houd ik daar wel van. Kinderen staan altijd garant voor leuke situaties en spontane acties. Heerlijk toch?

Spontane trouwfoto’s

Na het Ja-woord was het tijd voor een borrel en de nodige familiefoto’s. Lekker spontaan en niet dat statische gedoe. Een paar statische portretten zijn belangrijke om te hebben. Zoals een foto met de ouders. Daarna mag het wat mij betreft lekker los en spontaan. Ook hadden we aan het eind van de dag nog even de tijd voor de trouwreportage met Simon en Marlies alleen. We konden hiervoor een mooi rondje door het prachtige park lopen voor prachtige spontane en liefdevolle foto’s.

Moe, maar voldaan reed ik met prachtige herinneringen op mijn geheugenkaart naar huis om daar te genieten van mijn eigen kinderen.

Simon, Marlies en de kids: bedankt voor de prachtige dag op Landgoed Oldruitenborgh.

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1771 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1772 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1773 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1774 Landgoed Oldruitenborgh trouwen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1776 Trouwen landgoed oldruitenborgh Trouwen landgoed oldruitenborgh Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1779 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1780 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1781 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1782 Trouwen landgoed oldruitenborgh Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1784 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1785 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1786 Landgoed Oldruitenborgh trouwen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1788 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1791 Trouwen landgoed oldruitenborgh Trouwen landgoed oldruitenborgh

Trouwen landgoed Oldruitenborgh

 Gaan jullie trouwen trouwen op landgoed oldruitenborgh en spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan?

Neem gerust vrijblijvend contact op

Trouwen landgoed oldruitenborgh