Referenties

Fantastische foto’s.

Ook wij hebben onze bruiloft door Marco vast laten leggen. En natuurlijk doet hij wat een goede bruisfotograaf doet. Fantastische foto’s maken! Maar wat hem zo’n bijzonder maakt is zijn omgang met mensen, het letten op details en precies op de goede plek staan, zitten, liggen of hangen en dat alles zonder dat je echt merkt. Onze gasten waren ook vol lof over Marco. van “Wat een aardige gast joh” tot “Wij hebben hem al geboekt voor onze bruiloft!”. Marco, nogmaals bedankt voor de geniale en “award-winning” foto’s!

Remko & Maaike

Geweldige fotograaf.

“Al direct na het kennismakingsgesprek met Marco wisten we dat we met hem verder wilden. We hadden al op de website gezien dat hij prachtige foto’s maakt. Hij bleek een enorm vrolijk en enthousiast persoon te zijn, een gepassioneerd professionele trouwfotograaf. En hij liet duidelijk merken dat hij graag een mooie reportage voor ons wilde maken en daarom onze wensen erg belangrijk vond. Ook op de huwelijksdag was het fijn om Marco erbij te hebben. Rennen, springen, op de knieën, Marco was onze kleine tornado. Nu snappen we hoe het kan dat hij zoveel van die bijzondere momenten op een dag kan vastleggen. Onze gasten vonden het trouwens ook leuk om te bekijken wat hij allemaal aan het doen was. Met het eindresultaat zijn wij ook bijzonder gelukkig! Er zijn zoveel prachtige foto’s dat we ze allemaal wel in het album wilden! Gelukkig hebben we de andere foto’s ook digitaal om lekker samen na te genieten! Marco is een geweldige fotograaf en bovendien een vrolijk en oprecht geïnteresseerd mens, die je er op je trouwdag graag bij wilt hebben!”

Berend & Martine

Betrokken en persoonlijk.

Marco heeft onze dag prachtig vastgelegd en deed dit op een hele betrokken manier en persoonlijke benadering. Hij zorgde ervoor dat wij ons volledig op ons gemak voelde, we konden met hem lachen en was op de dag zelf nauwelijks zichtbaar.
Wij maakten gebruik van een app waar iedereen foto’s op kon plaatsen, de dag na onze bruiloft had Marco al digitaal een foto gestuurd als zijn ‘bijdrage’. Super leuk! En als tweede 9+ ervaring kregen we ook nog een compilatie van de foto’s met muziek erbij. Tof!. Wij bevelen Marco van harte aan!

José & Joël

Professionele trouwfotograaf.

“Wat is het een geweldige keuze geweest om onze trouwdag te laten vastleggen door een professionele trouwfotograaf! Het is enorm waardevol om zoveel mooie foto’s van de mooiste dag te hebben.”

Martine & Nathalie

Top fotograaf.

“Top fotograaf met oog voor detail. We waren al na een paar minuten vergeten dat hij er was, wat heeft gezorgd voor onvergetelijke foto’s. Marco heeft ons, onze gasten en onze dag weten te vangen in foto’s, die tranen van het lachen en van geluk bezorgen. Hij heeft momenten gepakt die zo spontaan zijn en perfect de sfeer laten zien. Het is jammer dat we maar één keer trouwen, want we zouden hem graag nog een keer een dag mee hebben!”

Carola & Willem

Foto’s vol emotie.

“Geweldige fotograaf die alle emotie vastlegd van je mooiste dag! Je merkt bijna niet dat hij er is en dat is fijn! Zijn foto’s zijn prachtig! Een echte aanrader voor iedereen!”

Jacolene & John

Geweldige foto’s.

“Top fotograaf en geweldige foto’s! Marco heeft ons bruiloft fantastisch goed vastgelegd. Hij weet de juiste momenten op de mooiste manier vast te leggen. Hij is een professionele trouwfotograaf, weet wat hij doet en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens het foto’s maken. Voor de mooiste foto’s moet je zeker bij Marco zijn!”

Iris & Bertus

Unieke trouwfoto’s.

“Via een collega kwamen we bij Marco terecht. Na een kennismakingsgesprek was het voor ons duidelijk: hij wordt onze fotograaf. Hij is echt een top fotograaf. Hij heeft onze dag echt prachtig vastgelegd met oog voor detail en emotie. Bij hem geen standaardfoto’s en daardoor beleef je de dag na het zien van de foto’s elke keer opnieuw. De dag zelf heb je ook niet door dat hij rond loopt. Ons album is ook super geworden en daar krijgen we veel complimenten over, mooi album & prachtige foto’s. Mocht je dus een goede fotograaf zoeken dan zijn jullie bij hem zeker aan het juiste adres.”

Ronald & Danielle

Spontaan en creatief.

Spontaan, oog voor detail, creatief, ontspannen, gevoel voor humor, prachtige fotos. Al met al zeer tevreden met het eindresultaat. Echt een aanrader!

Robel & Yvette

Mooie trouwfoto’s.

“Vorig jaar april zijn wij getrouwd. Marco was toen onze bruidsfotograaf en hij heeft ook de foto voor onze trouwkaart gemaakt. We waren via via bij de website van Marco, waarop zoveel mooie foto’s te vinden zijn, terechtgekomen en na het eerste gesprek was de keuze snel gemaakt. We hebben van tevoren alles goed door kunnen spreken en Marco dacht heel erg met ons mee. Onze trouwdag zelf was on-ver-ge-te-lijk en dankzij Marco kunnen wij deze dag en de vele kleine mooie, persoonlijke momenten steeds herbeleven. Marco is professioneel, gefocust, persoonlijk en niet in de laatste plaats een gepassioneerd fotograaf. Een schot in de roos voor ieders mooie dag!”

Pascal & Jolanda

Foto trouwkaart.

‘Wij hebben foto’s laten maken bij Marco voor onze trouwkaart en hij heeft foto’s gemaakt met onze bruiloft. Het zijn super mooie foto’s geworden en het leuke aan Marco is dat hij zelf mega enthosiast en gedreven is en dat zie je in de foto’s terug! Echt top!’

Janita & Ambert

Sfeervolle bruidsfotografie.

“Marco is een top trouwfotograaf, gezellig, heel relaxed, weet waar hij over praat en heeft oog voor detail. Het voelde heel vertrouwd om hem op onze dag rond te hebben lopen, we hadden bijna niet door dat hij continu bezig was om alles op foto vast te leggen. Toen we de foto’s zagen was het net alsof we de dag opnieuw beleefden. Het geeft zo goed de sfeer van onze mooie dag weer!! Helemaal super, een aanrader!!”

Jeroen & Amanda

Originele foto’s.

“We krijgen van alle kanten complimenten over de geweldige foto’s, over hoe origineel en echt ze zijn! De relaxtheid van Marco en zijn oog voor het vastleggen van de juiste momenten maken hem de perfecte fotograaf!”

Tijmen & Lianne

Top trouwfotograaf.

“Marco weet heel ongemerkt telkens op de goede plaats te zijn voor de goede foto`s. Absoluut een top trouwfotograaf.”

Ronald & Tianna

Professionele bruidsfotografie.

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als professionele trouwfotograaf jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Elburg