Wedding

Landelijke bruiloft op de boerderij


Trouwen op een boerderij.

Een landelijke bruiloft op een boerderij is fantastisch. Inmiddels spreek ik uit ervaring. Zo mocht ik in juni mocht de super toffe trouwdag van Carola & Willem fotograferen.

De fotoshoot.

De boerderij had hierin natuurlijk een hoofdrol. Niet alleen voor het grote feest dat ’s avonds rondom de boerderij plaatsvond uiteraard gingen we ook voor de fotoshoot naar de boerderij. Het was echt zo super leuk om Carola met haar elegante trouwjurk op een paar klompen te zien lopen. De boerderij is gelegen aan de IJssel. Hierdoor konden we ook nog even snel de dijk op voor een aantal foto’s.

We hadden ruim de tijd voordat we naar het gemeentehuis moesten en besloten we om de oude binnenstad van Kampen nog even in te duiken. Carola en Willem waren inmiddels al helemaal aan de camera gewend en wisten met een kleine aanwijzing precies wat ik van ze verwachte. Dit terwijl Willem, zo nuchter als hij is, eigenlijk best op zag tegen de trouwreportage.

Na het burgerlijk- en kerkelijk huwelijk in Kampen vond het spetterende feest , zoals eerder gezegd, op de boerderij plaats. De schuur was omgetoverd tot een heuse feestlocatie.Een bar inclusief catering, een DJ en een grote dansvloer. Je herkende de boerderij gewoon niet weer! Aan alles was gedacht. En wat een feest was het! Het dak ging er compleet af. Een traditie klompendans onder de mannen en hoe kan het ook anders…raggende gitaren van Normaal! Geloof mij; sommige jongens konden de volgende dag ook even echt niet meer zo oerend hard.

Bedankt Carola en Willem en willem voor deze onvergetelijke ervaring!

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1793 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1794 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1795 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1796 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1797 landelijke bruiloft landelijke bruiloft landelijke bruiloft Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1807 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1808 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1811 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1812 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1814 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1815 landelijke bruiloft Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1817 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1818 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1819 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1820 landelijke bruiloft Trouwen op de boerderij Trouwen op de boerderij

Landelijke bruiloft.

Gaan jullie ook landelijk trouwen? In een boomgaard of op de boerderij? Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Met alle liefde maak ik voor jullie graag een offerte op maat!

Neem gerust vrijblijvend contact op

Portret klein