Tarieven bruidsfotografie

Kosten bruidsfotograaf

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. Daarom is het belangrijk om een bruidsfotograaf te kiezen waarmee je een klik hebt. Waar jullie op vertrouwen. Daarom vind ik het belangrijk om eerst ongedwongen kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee. Neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Kosten bruidsfotografie

De kosten voor het fotograferen van jullie bruiloft starten vanaf 1295,-

Mijn basispakket is altijd inclusief:
– een eerste kennismaking
– 6 uur (aaneengesloten) fotografie
– prachtig mini album (20×20/ 12 blz) met daarin de highlights van jullie dag
– minimaal 200 foto’s in hoge resolutie en digitaal aangeleverd

En voor 129,- euro per uur maken we de dag zo lang als jullie willen.

Het basispakket is verder uit te breiden met:
– een tweede fotograaf voor nog meer toffe momenten
– prachtig op maat gemaakt design album

De populaire trouwdata worden ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum.

Neem vrijblijvend contact op

Eerste kennismaking

Het moet goed voelen om mij de hele dag bij jullie in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik de mooiste en oprechtste foto’s van jullie maken. Daarom starten we met een kennismaking. Dat kan per telefoon, via Skype of live bij mij in Kampen. Zes weken voor jullie trouwdag stuur ik een link naar een online vragenlijst. Zo weet ik precies wat er gebeurt tijdens jullie dag, zodat ik bij alle hoogtepunten op het juiste moment klaarsta en jullie daar niet meer over na hoeven te denken. Ongeveer een week van te voren zetten we, indien jullie dat willen, de puntjes op de I.

Bruidsfotograaf en fotoshoot

Tijdens de plechtigheden zien jullie mij bijna niet, want ik maak mij bijna onzichtbaar om de mooiste foto’s te maken. Tijdens de formele shoot trek ik alles uit de kast om een mooie serie te maken. Ik adviseer, geef tips en trucs, zodat jullie in de mooiste poses staan en toch nog helemaal jezelf kan zijn. Wisten jullie trouwens dat je de allermooiste foto’s het best aan het eind van de dag kan maken? Wij fotografen noemen dit het ‘gouden uur’, omdat het licht dan het mooist is. Bovendien zijn jullie alle spanningen al kwijt, zodat je vaak veel mooier op de foto staat.

Digitale foto’s of luxe fotoalbum

Uiteraard krijgen jullie een ruime selectie van de mooiste foto’s digitaal aangeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een prachtig album. Zo heb je altijd iets in handen om samen doorheen te bladeren en alle geluksmomenten opnieuw te beleven. Mijn albumopmaak is simpel maar strak, tijdloos en zonder franjes. Een goede foto heeft geen effecten nodig. Eén blik zegt meer dan duizend woorden.

Bruidsfotografie in duo

Ik werk regelmatig samen met een tweede fotograaf. Als duo vergroten wij de kans om de mooiste momenten vast te leggen. Tijdens jullie ja-woord zien we niet alleen jullie emotie, maar ook de moeder van de bruid die een traan wegpinkt, de ontroering van je beste vriendin en de knipoog van the best man. Een tweede fotograaf die de hele dag meefotografeert is beschikbaar voor € 99,- per uur.

Love-shoot

Wil je die ene prachtige foto voor jullie uitnodiging, of willen jullie graag een kennismakingsshoot? Dan is een love-shoot een mooie optie. Voorafgaand aan de bruiloft kiezen we een mooie locatie om alvast jullie poses te oefenen. Voor € 175,- ontvang je de tien mooiste foto’s digitaal.

Mogelijkheden en kosten door bruidsfotograaf Marco Klompenmaker

Neem vrijblijvend contact op


Wat hebben we een schitterende trouwreportage hierdoor kunnen we elke keer onze dag en de vele mooie momenten herbeleven

-Pascal en Jolanda-


“Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke u (op verzoek) gratis ter beschikking zijn/worden gesteld.