Tarieven bruidsfotografie

Kosten bruidsfotograaf

De kosten voor het fotograferen van jullie bruiloft starten voor 6 uur vanaf 1395,-

Mijn bruidsfotografie is altijd inclusief:
– eerste kennismaking
– prachtig mini album (20×20/ 12 blz) met daarin de highlights van jullie dag
– minimaal 200 foto’s in hoge resolutie
– online gallery om eventueel te delen met familie en vrienden

En voor 125,- euro per uur maken we de dag zo lang als jullie willen.

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotografie

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum. Willen jullie de boeking direct in orde maken, of toch liever eerst wat meer informatie over de tarieven ontvangen? Neem gerust contact met mij op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Kosten bruidsfotografie

Jullie bruiloft is één van de mooiste dagen uit jullie leven. Daarom is het belangrijk om een bruidsfotograaf te kiezen waarmee je een klik hebt. Waar jullie op vertrouwen. Daarom vind ik het belangrijk om eerst ongedwongen kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee. Neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Eerste kennismaking

Het moet goed voelen om mij de hele dag bij jullie in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik de mooiste en oprechtste foto’s van jullie maken. Daarom starten we met een kennismaking. Dat kan per telefoon, via Skype of live bij mij in Kampen. Zes weken voor jullie trouwdag stuur ik een link naar een online vragenlijst. Zo weet ik precies wat er gebeurt tijdens jullie dag, zodat ik bij alle hoogtepunten op het juiste moment klaarsta en jullie daar niet meer over na hoeven te denken. Ongeveer een week van te voren zetten we, indien jullie dat willen, de puntjes op de I.

Neem vrijblijvend contact op

Trouwen bij Netl

Wij hadden voor onze bruiloft geen andere fotograaf willen hebben! Marco zorgt voor spontane foto’s en is op een zeer prettige manier ‘aanwezig’ tijdens de dag. Zijn enthousiasme en energie geven aan dat hij er alles aan doet om mooie professionele foto’s te schieten. Onze gasten gaven aan dat ze de fotograaf erg leuk vonden! Het ontzettend mooie lichtinval, de juiste compositie en emoties worden perfect in beeld gebracht. Dit zijn voor ons kenmerken die Marco als fotograaf typeren. Bedankt Marco!

Bruidsfotograaf en fotoshoot

Tijdens de plechtigheden zien jullie mij bijna niet, want ik maak mij bijna onzichtbaar om de mooiste foto’s te maken. Tijdens de formele shoot trek ik alles uit de kast om een mooie serie te maken. Ik adviseer, geef tips en trucs, zodat jullie in de mooiste poses staan en toch nog helemaal jezelf kan zijn. Wisten jullie trouwens dat je de allermooiste foto’s het best aan het eind van de dag kan maken? Wij fotografen noemen dit het ‘gouden uur’, omdat het licht dan het mooist is. Bovendien zijn jullie alle spanningen al kwijt, zodat je vaak veel mooier op de foto staat.

Neem vrijblijvend contact op

Digitale foto’s of luxe fotoalbum

Uiteraard krijgen jullie een ruime selectie van de mooiste foto’s digitaal aangeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een prachtig album. Zo heb je altijd iets in handen om samen doorheen te bladeren en alle geluksmomenten opnieuw te beleven. Mijn albumopmaak is simpel maar strak, tijdloos en zonder franjes. Een goede foto heeft geen effecten nodig. Eén blik zegt meer dan duizend woorden.

Neem vrijblijvend contact op

Wat een fantastische fotos zijn gemaakt op onze bruiloft. Marco speelt mooi met het licht en vindt altijd de juiste setting om emoties goed vast te leggen. Niet alleen de losse foto’s, maar ook het foto album erna is super. Je steekt ernorm veel moeite om een fantastische dag te maken van je huwelijk en Marco is de beste persoon om dit vast te leggen.

 Bruidsfotografie in duo

Ik werk regelmatig samen met een tweede fotograaf. Als duo vergroten wij de kans om de mooiste momenten vast te leggen. Tijdens jullie ja-woord zien we niet alleen jullie emotie, maar ook de moeder van de bruid die een traan wegpinkt, de ontroering van je beste vriendin en de knipoog van the best man. Een tweede fotograaf die de hele dag meefotografeert is beschikbaar voor € 99,- per uur.

Neem vrijblijvend contact op

Love-shoot

Wil je die ene prachtige foto voor jullie uitnodiging, of willen jullie graag een kennismakingsshoot? Dan is een love-shoot een mooie optie. Voorafgaand aan de bruiloft kiezen we een mooie locatie om alvast jullie poses te oefenen. Voor € 175,- ontvang je de tien mooiste foto’s digitaal.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op

Mogelijkheden en kosten door bruidsfotograaf Marco Klompenmaker


“De allerbeste trouwfotograaf die je je kan wensen! Onopvallend wanneer dit nodig is, behulpzaam, communicatief sterk, zeer flexibel, meester van zijn vak en is zelfs langer gebleven om ook onze openingsdans op de foto te kunnen zetten. Niet alleen een hele fijne fotograaf, ook een hele fijne “gast” om op je trouwfeest te hebben!”

-Han en Ellis-


“Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke u (op verzoek) gratis ter beschikking zijn/worden gesteld.