About

Trouwfotograaf Marco

Jullie trouwdag draait niet om mij… maar jullie zijn vast nieuwsgierig naar de trouwfotograaf die jullie mooiste dag van zo dichtbij mag meemaken. Ik ben getrouwd met Henrike en inmiddels vader van drie prachtige kids: Dani, Indy en Nikkie. Naast de geboorte van mijn kinderen was mijn trouwdag echt één van de mooiste dagen uit mijn leven. Daarom vind ik het iedere bruiloft weer een hele eer om zo’n prachtige en unieke dag als bruidsfotograaf vast te leggen.

Locatie

Ik woon met mijn gezin in de gezellige Hanzestad Kampen. In deze omgeving ken ik de mooiste plekjes om foto’s te maken die passen bij jullie stijl en wensen. Maar mijn werk als trouwfotograaf doe ik in heel Nederland, dus twijfel niet om contact met mij op te nemen als mijn werk jullie aanspreekt.

Bruidsfotografie: creatief en met passie

Jullie trouwdag is hét recept voor een dag vol emoties. Alles draait om de liefde. Jullie liefde voor elkaar en voor alle mensen die jullie dierbaar zijn. Het is mijn passie om als trouwfotograaf het persoonlijke en unieke verhaal vast te leggen. Zo krijgen jullie geen gewoon fotoalbum, maar een uniek en persoonlijk verhaal. Kippenvel.

Trouwfotograaf / journalist

Mijn stijl is journalistieke trouwfotografie. Ongedwongen, maar vól overgave leg ik de sfeer vast. De spontane, échte momenten staan centraal. De lach, tranen van geluk, een stevige knuffel met de persoon waar jij zoveel van houdt. Dat zijn jullie unieke momenten die een trouwreportage zo bijzonder voor mij maken.

Tips voor bruidsfotografie

Gedurende jullie dag ben ik vrijwel onzichtbaar. Maar tijdens jullie officiële fotoshoot houd ik de regie in handen, zodat jullie onvergetelijke foto’s krijgen die helemaal bij jullie passen. In het kennismakingsgesprek en tijdens de shoot geef ik jullie advies. Ik zorg ervoor dat jullie in de mooiste poses staan, zodat jullie zelfverzekerd zijn en helemaal jezelf kan zijn.

Als het in jullie planning past, verklap ik hierbij alvast één geheim: de mooiste foto’s maak je op het eind van de dag. In het ‘gouden uur’ werkt het natuurlijke licht als een filter over jullie foto’s. Bovendien zijn jullie lekker ontspannen, want het grootste woord is er al uit. Letterlijk. Dus vang ik jullie blikken en emoties zoals jullie echt zijn. Puur.

Prettig kennis te maken!

Je weet pas echt of het klikt, als we elkaar zien. Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Laten we dan vooral kennismaken, zodat we samen kunnen kijken hoe jullie nog lang na kunnen genieten van jullie mooiste dag.

Ciao!

Marco

Maak kennis met trouwfotograaf Marco Klompenmaker

Neem vrijblijvend contact op


”Toen we de foto’s zagen was het net alsof we de dag opnieuw beleefden.  Helemaal super, een aanrader!!”

-Jeroen en Amanda-