Wedding

Intieme buiten bruiloft


Intieme buiten bruiloft | Rien & Elize

Niet zo lang gelden mocht ik de intieme buiten bruiloft van Rien en Elize vastleggen! En zoals bijzonder trouwambtenaar Sandra Koers hieronder ook schrijft, wat een super leuk stel!

In overleg met Sandra heb ik gevraagd of ik een stukje tekst van haar op mijn website mag plaatsen. Want ik vind Sandra persoonlijk één van de beste Trouwambtenaren die Nederland rijk is!

Leef

“Wat een verrassend en geweldig leuk stel die Rien en Elize. Want wie beslist er nu bij de eerste ontmoeting om samen naar Nieuw Zeeland te gaan?! Zet 2 verliefde mensen 24/7 in een camper en je weet na 8 weken of er een go or no go situatie ontstaan is. In dit geval was het een duidelijke go!

‘Leef!’ stond er geschreven op de binnenkant van de handen van Elize tijdens een parachute-sprong ergens aan de andere kant van de wereld. Rien beleefde de sprong mee, maar met beide benen op de grond!
Vrijdag hebben ze heel bewust voor elkaar gekozen. Leef werd samen verder leven…
Opnieuw een sprong in het diepe, maar nu samen.

Rien en Elize LEEF en geniet met volle teugen, want immers alles is mooier samen met jou!”

En nu snel naar een kleine greep uit mijn favoriete foto’s.

Intieme buiten bruiloft

Intieme buiten bruiloft

Intieme buiten bruiloft

Intieme buiten bruiloft

Intieme buiten bruiloft Intieme buiten bruiloft

Gaan jullie trouwen? Misschien kiezen jullie net als Rien en Elize ook voor een intieme buiten bruiloft…Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave trouwreportage vol echte momenten van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.