Awards

Award winnende fotograaf

Awards, diverse nominaties en eervolle vermeldingen. De kers op de taart voor een goede trouwfotograaf. Een teken dat je werk onder de kenners wordt gewaardeerd. Dolblij was ik dan ook met mij allereerste nominatie. Het was tijdens het event van de Dutch Masters of Wedding Photography. Een mooier moment kon ik me niet voorstellen. Samen met zo’n honderd collega fotografen werd mijn winnende foto (de eerste kus met de hond) in een slideshow met winnende foto’s getoond. Het voelde even alsof ik de staatsloterij had gewonnen. Na en jaar kei-hard werken, het volgen van diverse workshops en constant de uitdaging blijven opzoeken was het eindelijk zover. Mijn allereerste award!

Unieke bruidsfotografie

Nog steeds ben ik blij met iedere award en eervolle nominatie. Maar voor mij is het winnen van een prijs niet het allerbelangrijkste. Jullie trouwdag draait namelijk niet om mij. Het is jullie huwelijk. Het is mijn taak om deze bijzondere dag op een onvergetelijke manier vast te leggen. Om er een unieke ervaring van te maken. Een feest op zich!

Waardevolle herinneringen

Die foto’s die voor jullie waardevol zijn, zijn wellicht niet eens de foto’s die het in een fotografie wedstrijd goed doen. Een award voor mij als professionele fotograaf is en blijft super gaaf. Maar de waardering van mijn bruidsparen en de emoties die loskomen bij het weerzien van de trouwreportage vol waardevolle herinneringen, dát zijn de awards voor mij! Daar doe ik het echt voor. Het vastleggen van onbetaalbare herinneringen die over tig jaar zoveel meer waard zijn dan een award. Het afleveren van een album met foto’s vol details, liefde en emotionele momenten. Dat is mijn passie!

Unieke bruidsfotografie

Vakprijs Bruidsfotografie en Film award

Marco-Klompenmaker-3-r40

Schermafbeelding 2017-12-03 om 19.55.39

award winnende fotograaf

Fearless award Bruidsfotograaf Marco Klompen

ISPWP Bridal Party Portrait

Award winnende bruidsfotograaf

Winnaar Bruidsfoto en Film Award 2017

BFFA oorkonde 2017 Bruiloft in beeld__MarcoKlompenmaker-1

schermafbeelding-2016-12-07-om-21-25-12

Humor ISPWP 3e plek

Framing ISPWP 11e plek

Genomineerd Bruidsfoto Award door een goede trouwfotograaf

ISPWP Award door een goede trouwfotograaf

Bruids Foto Award door een goede fotograaf

4037

Beste trouwfotograaf

tweede masters of dutch wedding photography award

Goede trouwfotograaf

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Willen jullie ook de beste trouwfoto’s vol waardevolle herinneringen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Marco