Wedding

Fotograaf Kampen


Jessica en André trouwden in Kampen.

Als fotograaf Kampen had ik de eer om de bruiloft van Jessica en André in Kampen te mogen fotograferen. Jessica en André zijn werkelijk waar een prachtig stel! Het was weer een geweldig huwelijk met een super leuk gezelschap, een mooie huwelijksvoltrekking en een prachtige kerkelijke inzegening in de Bovenkerk in Kampen. Alle ingrediënten voor één van de mooiste dagen uit je leven. Jessica en André hadden mij vorig jaar al aan het werk gezien op de bruiloft van Jessica’s nicht. Ze waren zo gecharmeerd van de mooie trouwreportage dat ze geen moment hebben getwijfeld en voor mij kozen. Een enorme eer waar ik ze erg dankbaar voor ben!

Fotolocaties

Voor de foto shoot bezochten we de Koggewerf. Een oude scheepswerf gelegen aan de IJssel. We hadden genoeg tijd zodat we ook een tweede fotolocatie konden bezoeken. Kampen ken ik als mijn binnenzak en wist dat de stadstuin achter het oude ziekenhuis een prachtig mooi plekje voor romantische trouwfoto’s is. Voor de variatie in het trouwalbum zijn we ook het oude ziekenhuis even ingedoken. Omdat het daar binnen ontzettend warm was stonden we met vijf minuten ook weer lekker buiten te genieten van de zon.

Ondanks dat ik in mijn begin jaren veel in Kampen heb gefotografeerd, in de Bovenkerk was ik nog niet eerder geweest. De Bovenkerk is een prachtige kerk waar enorm prachtig licht door de grote ramen naar binnen viel. Hier maak ik dan ook dankbaar gebruik van. Na de kerkdienst hadden we nog wat tijd voor een aantal familiefoto’s voordat mijn dag als bruidsfotograaf erop zat. Jessica en André gingen voor het feest door naar restaurant de Haas in Elburg waar tot in de late uurtjes werd gedronken, gelachen en gefeest!

Hieronder mijn persoonlijke favorieten uit de trouwreportage van Jessica & André.

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1869 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1870 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1871 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1872 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1873 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1874 Fotograaf Kampen Fotograaf Kampen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1877 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1878 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1879 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1880 Fotograaf Kampen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1882 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1883 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1884 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1885 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1886 Fotograaf Kampen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1888 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1889 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1890 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1891 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1892 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1893

Fotograaf Kampen

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als professioneel trouwfotograaf jullie aan?

Neem gerust vrijblijvend contact op

Portret klein