Wedding

Eline & Lennaert


Eline & Lennaert | Trouwfotograaf

Raad eens hoeveel zoekresultaten google weergeeft bij het zoeken op fotograaf bruiloft…..Ongeveer 851000 resultaten. Laat daarvan eens 850500 zoekresultaten afvallen omdat die niet direct gerelateerd zijn aan bruidsfotografie. Dan blijven er nog zo’n 500 fotografen over. Vijfhonderd! Hoe gaaf is het dan als het bruidspaar uiteindelijk mij kiest om de trouwdag te mogen vastleggen. Dit enorme aanbod is voor mij ook één van de reden om mijn stinkende best te doen en alles uit de kast te trekken voor een fantastische reportage. Zo ook de reportage die ik van Eline en Lennaert mocht maken. Nu kan ik jullie gaan vertellen over de geweldige ceremonie uitgevoerd door een vriend van de familie, over de prachtige fotolocaties in de binnenstad van Kampen,  of over hoe mooi Eline er in haar trouwjurk uit zag, maar dat laat ik liever aan de foto’s over.

Eline & Lennaert; ontzettend bedankt dat jullie uit het enorme aanbod aan fotografen voor mij hebben gekozen. Ik vond het een hele eer om jullie trouwdag te mogen vastleggen!

Heel veel kijkplezier!

Fotograaf Bruiloft

Fotograaf Bruiloft

Fotograaf Bruiloft

Fotograaf Bruiloft

Fotograaf Bruiloft

Fotograaf Bruiloft

Fotograaf Bruiloft

Gaan jullie trouwen in 2019 of 2020 en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van een te gekke reportage! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te mogen leggen. Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.