Wedding

Epic Workshop by Sam Hurd


Omdat ik mijn trouwfotografie constant wil blijven verbeteren heb ik afgelopen twee weken maar liefst twee workshops gevolgd. De eerste was de super gave tweedaagse BIG-workshop bij Damon Pijlman. (Het complete verslag vind je hier)

Van de week ging ik voor de tweede workshop naar Amsterdam voor de Epic workshop van Sam Hurd. Sam is gespecialiseerd in trouwfotografie en staat o.a. bekend om zijn “epic” portretten. Zelf vind ik met name zijn couple-shoots erg mooi. Hij gebruikt daarbij  veel diverse creatieve technieken zoals “Prisming”, the “Brenizer” methode en “freelensing” (waarbij het objectief los van de camera wordt gebruikt). Geloof me, scherpstellen is dan wel een dingetje hoor….. Al met al super gave technieken! Alleen realiseer ik me wel deze technieken nog niet zo makkelijk zijn als dat Sam het doet lijken. Na de uitleg van deze technieken gingen we met zijn allen op pad voor een shoot met een koppel. Tijdens de live shoot kwamen alle technieken nogmaals aan bod. Niks geen fancy locatie! Daarom extra gaaf om te zien hoe Sam ook op minder inspirerende locaties toch hele gave foto’s maakt! Na de shoot hebben we het gehad over zijn workflow en diverse flitstechnieken. En joh; voor je het weet zit zo’n dag er zo weer op. Een gave dag, veel toffe collega’s ontmoet (ook niet de minste uit het vak trouwens!) en mijn gereedschapskist met technieken is weer verder gevuld. Nog even en de eerste bruiloften staan weer voor de deur. Ik heb er ontiegelijk veel zin in! Voor dat het zover is zou ik eigenlijk nog wel een keer met een koppel op pad willen om een aantal van deze technieken lekker uit te proberen. Lijkt dit je wat? Laat dan hieronder een bericht achter en wie weet pik ik jou en je partner er wel uit voor een gave couple shoot waarin ik lekker kan experimenteren!

Mijn eigen eerste “Brenizer methode” van Sam Hurd zelf.
Marco Klompenmaker Fotografie_1385 Workshop trouwfotografie Workshop trouwfotografie Workshop trouwfotografie Workshop trouwfotografie

Trouwfotografie

 Opzoek naar een trouwfotograaf voor ongedwongen trouwfotografie vol echte emoties?

Neem vrijblijvend contact op

Portret klein