Wedding

Bruidsfotograaf Rotterdam | Paul & Charlotte


Trouwen bij Kuyl’s Fundatie

Als bruidsfotograaf Rotterdam mocht ik in juni de trouwdag van Paul en Charlotte fotograferen. ’s Morgens begon ik bij Paul en Charlotte thuis waar Paul nagenoeg klaar en strak in het pak op Charlotte wachtte. Charlotte liet zichzelf namelijk lekker bij de kapper verwennen. Vlak voordat Charlotte weer thuis was werd Paul de deur uitgestuurd om in het park op Charlotte te wachten. In het park zouden ze elkaar voor het eerst in trouwkleding zien. Super spannend allemaal! Na de first-look vertrokken we richting de kop van Zuid voor de reportage. Uiteraard begonnen we met de Erasmusbrug als achtergrond. Als trotse Rotterdammer moet je hier natuurlijk op de foto. Vanaf de Erasmusbrug konden we mooi doorlopen naar Hotel New-York om ook daar nog wat toffe foto’s te maken. De laatste stop voordat de ceremonie zou plaatsvinden was het Kralingse Bos. Ook weer zo’n prachtige locatie in Rotterdam om te fotograferen. De rest van de dag vond plaats bij Kuyl’s Fundatie, één van Rotterdams mooiste trouwlocaties. Gelegen op landgoed Vredenoord in Kralingen. Een prachtige landgoed binnen de dynamische wereldstad. Het was een prachtige dag die compleet in stijl met een haag van sterretjes werd afgesloten.

Paul & Charlotte: Ontzettend bedankt voor het vertrouwen in mij als bruidsfotograaf. Ik wens jullie een prachtige toekomst met heel veel liefde en geluk!

Bruidsfotograaf Rotterdam 52

Bruidsfotograaf Rotterdam 53

Bruidsfotograaf Rotterdam 54

Bruidsfotograaf Rotterdam 55

Bruidsfotograaf Rotterdam 56

Bruidsfotograaf Rotterdam 57

Bruidsfotograaf Rotterdam 58

Bruidsfotograaf Rotterdam 59

Bruidsfotograaf Rotterdam 60

Bruidsfotograaf Rotterdam 61

Bruidsfotograaf Rotterdam 62

Bruidsfotograaf Rotterdam 63

Bruidsfotograaf Rotterdam 64

Bruidsfotograaf Rotterdam 65

Bruidsfotograaf Rotterdam 66

Bruidsfotograaf Rotterdam 67

Bruidsfotograaf Rotterdam 68

Bruidsfotograaf Rotterdam 69

Bruidsfotograaf Rotterdam 70

Bruidsfotograaf Rotterdam 71

Bruidsfotograaf Rotterdam 73

Bruidsfotograaf Rotterdam 74

Bruidsfotograaf Rotterdam 75

Bruidsfotograaf Rotterdam 76

Bruidsfotograaf Rotterdam 77

Bruidsfotograaf Rotterdam 78

Bruidsfotograaf Rotterdam 79

Bruidsfotograaf Rotterdam 80

 

Bruidsfotograaf Rotterdam

Gaan jullie ook trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf Rotterdam jullie aan? Of misschien trouwen jullie zelfs ook bij Kuyl’s Fundatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Rotterdam