Wedding

Bruidsfotograaf Elburg, Kampen en Doornspijk


De bruiloft van Christel & Martijn.

Als bruidsfotograaf Elburg, de laatste en voor mij persoonlijk wellicht één van mijn beste trouwreportage ’s van het afgelopen jaar.

Bruidsfotograaf Elburg, Kampen en Doornspijk

Begin november mocht ik de bruiloft van Christel & Martijn in Elburg, Kampen en Doornspijk fotograferen. Voor de grote dag had k Christel en Martijn al twee keer ontmoet. Het voelde tijdens de eerste kennismaking gewoon al goed. Om fantastische trouwfoto’s af te leveren moet het klikken met het bruidspaar.  Dit is voor mij als trouwfotograaf enorm belangrijk. Martijn en Christel vertrouwden mij volledig, maar dat niet alleen doordat ze mij inmiddels een beetje kenden durfden ze compleet zichzelf te zijn. En dat zie je terug in de foto’s. (Een tip voor alle toekomstige bruidsparen: Ga je trouwen; zorg ervoor dat het klikt met de fotograaf.) 

Trouwen in de Lutherse kerk

De  kerkelijke inzegening vond plaats in de Lutherse kerk in Kampen. Onder de Kampenaren wordt deze kerk ook wel de Zwaantjeskerk genoemd. Een prachtige Kerk in het centrum van Kampen waar Christel door haar vader werd “weggegeven”. Een heel bijzonder moment. (Dit zijn voor mij als jonge vader de momenten waarop ik blij ben dat ik een camera voor mijn gezicht heb.) Je ziet het aan de gezichtsuitdrukking van Christels vader. Hij is zo trots als een Pauw. En terecht! Het is een prachtige dochter!

Christel en Martijn; ik wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf. Het was een hele eer om jullie trouwdag van zo dichtbij mee te mogen maken. Ik wens jullie al het moois in deze wereld toe!

Dank jullie wel!

Marco

Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2224 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2225 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2226 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2227 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2228 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2229 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2231 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2232 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2233 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2234 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2235 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2236 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2237 Trouwen in de Lutherse Kerk in Kampen Trouwen in de Lutherse Kerk in Kampen Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2240 Trouwen in de Lutherse Kerk in Kampen Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2242 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2243 Bruidsfotograaf Elburg Kampen en Doornspijk_2230

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? De agenda met populaire trouwdata voor 2016 zit snel vol! Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Elburg