Wedding

Bruidsfotograaf Amsterdam


Van trouwen komt trouwen.

Dat geldt ook voor mij als bruidsfotograaf Amsterdam. De gasten van het bruidspaar zien je tijdens een bruiloft aan het werk, Ze maken eens een praatje en bij het zien van het uiteindelijke resultaat is de interesse geboren. Althans als één van de gasten het voornemen heeft om te gaan trouwen natuurlijk. Dit was wel het geval bij Joas en Marleen. Joas is een goede vriend van Gert (en Vera) waarvan ik vorig jaar de bruiloft in Heerenveen mocht fotograferen. Joas was destijds de ceremoniemeester. Hij wist destijds niet dat hij en Marleen gingen trouwen. Maar hij had al wel besloten dat als het zover was, dan zou ik de fotograaf zijn die de dag van begin tot eind mocht vast leggen. En dat is een hele eer!

De trouwreportage van Joas en Marleen

“Hé Marco! Als bruidsfotograaf Amsterdam maak je zulke prachtige reportages, dat hebben we bij Gert & Vera wel gezien. Wij zouden jou graag als trouwfotograaf op onze bruiloft willen hebben.”

Bier en Bitterballen

“We houden het lekker dicht bij onszelf. Gewoon met bier en bitterballen, niet al teveel gedoe, een korte shoot met ons tweeën bij Park Frankendael en daarna trouwen we in de Heerenkamer van VOC Cafe de Schreierstoren. Midden in het centrum van Amsterdam. Na de trouwceremonie maken we een tocht met Salonboot Ondine en gaan we  lekker varen door de grachten van Amsterdam. We dineren bij restaurant in de Waag aan de nieuwmarkt, maar tegen die tijd heb jij wat ons betreft wel genoeg vastgelegd. Ben jij in augustus überhaupt nog beschikbaar…….”

-Aldus de sms-jes van Joas.-

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2003 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2005 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2007 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2008 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2009 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2010 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2011 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2012 Bruidsfotograaf Amsterdam, Joas & Marleen trouwden in het centrum van Amsterdam Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2014 Bruidsfotograaf Amsterdam, Joas & Marleen trouwden in het centrum van Amsterdam Bruidsfotograaf Amsterdam, Joas & Marleen trouwden in het centrum van Amsterdam Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2022 Bruidsfotograaf Amsterdam, Joas & Marleen trouwden in het centrum van Amsterdam Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2025 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2026 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2027 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2028 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2031 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2032

Bruidsfotograaf Amsterdam

Gaan jullie trouwen in Amsterdam? En op jullie trouwdag misschien ook wel varen door de grachten in de binnenstad van Amsterdam? Spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Laten we samen kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Ik maak graag een offerte op maat geheel afgestemd op jullie wensen en behoefte.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Portret klein