Wedding

Big Workshop Bruidsfotografie bij Studio Damon


Whooow, na de tweedaagse BIG workshop van Damon Pijlman zit ik echt bomvol nieuwe energie. De Big Workshop is een workshop specifiek gericht op (journalistieke) trouwfotografie / bruidsfotografie.

Het mooie aan deze workshop is dat je in de keuken van één van de beste trouwfotografen van Nederland mag kijken. Geen verborgen agenda, geen geheimen, je kan en mag Damon het shirt van zijn lijf vragen. Damon gooit zijn volledige gereedschapskist open. Alle technieken waarmee hij de ene na de andere award binnensleept komen aan bod. Van de camera instellingen tot aan het bewerken van de raw bestanden. Echt alles wat je als trouwfotograaf moet weten komt aan bod. Het is niet alleen maar informatie ontvangen, je krijgt bij iedere truc of techniek (hoe je het ook maar noemen wilt) een opdracht waar je in een team van twee of drietallen mee aan de slag moet. Geloof me, voor je het weet zit de eerste dag erop. En wat doe je dan ’s avonds? Aan de bar hangen met collega trouwfotografen die dezelfde passie delen natuurlijk! Naast de toffe collega’s die ik heb ontmoet heb ik tijdens deze borrel ook het nodige geleerd. Bedankt jongens!

De tweede dag stond met name in teken van het daadwerkelijk fotograferen met een prachtig bruidspaar. Hiervoor gingen we met de hele club Leiden in. Prachtig om de meester zelf aan het werk te zien om het daarna zelf ook in de praktijk toe te passen! Man, man, man wat waren dit twee fantastische dagen waarin ik ontzettend veel heb geleerd! Echt, dat smaakt naar meer! De workshop had wat mij betreft zo twee dagen langer mogen duren.

 Bruidsfotografie door Marco Klompenmaker Fotografie_1373  Bruidsfotografie door Marco Klompenmaker Fotografie Marco Klompenmaker Fotografie_1375  Bruidsfotografie door Marco Klompenmaker Fotografie  Bruidsfotografie door Marco Klompenmaker Fotografie  Bruidsfotografie door Marco Klompenmaker Fotografie

Ongedwongen Bruidsfotografie

 Opzoek naar een fotograaf voor ongedwongen trouwfoto’s vol echte emoties? Inmiddels weet ik alle trucs om een onvergetelijke en mooie trouwreportage voor jullie te maken.

Neem vrijblijvend contact op

Portret klein